Kedves Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy Fóton 2016. december elsejétől változik a szelektív és a zöldhulladék gyűjtési rendje, mivel Társaságunk visszaáll az egyműszakos munkarendre.

 

Tájékoztatjuk, hogy 2016. november 22-én a szelektív hulladékok begyűjtése még a szokásos rend szerint történik, azonban a következő gyűjtési alkalom 2016. december 6-án KIZÁRÓLAG a SZELEKTÍV 2 utcáiban lesz!

A SZELEKTÍV 1 gyűjtési rendhez tartozó utcákban 2016. december 13-án lesz a következő begyűjtés. Ezt követően kéthetes ciklusban történik mindkét településrészen (SZELEKTÍV 1 ÉS 2) a szelektív hulladékok elszállítása, tehát:

2016. december 20-án a SZELEKTÍV 2 utcáiban

2016. december 27-én a SZELEKTÍV 1 utcáiban és így tovább.

Az idei évben 2016. december 13-án gyűjtünk utoljára zöldhulladékot, ez a szolgáltatás 2017. április 4-ig szünetel. Korábbi évek tapasztalatai alapján a Zöld Híd Régió NKft. munkatársai Fót településen az eredetileg kiírt időszakhoz képest (2016. november 29.) két héttel meghosszabbítják ezt a szolgáltatást.

Tájékoztatjuk, hogy a hulladékról szóló törvény változása értelmében 2016. április 1. napjától a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. jogosult számla kibocsájtására. A Zöld Híd Régió Nkft. átadta az ehhez szükséges adatokat az NHKV Zrt. részére, akik információnk szerint hamarosan megkezdik a második negyedéves számlalevelek postázását.

Az aktuális gyűjtési napokat az alább feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni. Kérjük, hulladékaikat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig szíveskedjenek kihelyezni!

További információk:

www.zoldhid.hu

ugyfélszolgalat@zoldhid.hu

facebook.com/www.zoldhid.hu

 

Együttműködését előre is köszönjük!

Zöld Híd Régió Nonprofit Kft.

DECEMBER

6. KOMMUNÁLIS SZELEKTÍV 2.

13. KOMMUNÁLIS SZELEKTÍV 1. ÉS ZÖLD

20. KOMMUNÁLIS SZELEKTÍV 2.

27. KOMMUNÁLIS SZELEKTÍV 1.

 

NINCSEN HULLADÉK, CSAK ÉRTÉK…