Tisztelt Lakosság!

 

Fót Város Önkormányzata örömmel ad tájékoztatást arról, hogy a Képviselő-testület a lakosság élelmiszerekkel, közszükségleti cikkekkel történő jobb ellátása érdekében piacot nyit 2018. március 31-én, melynek üzemeltetésével a Fóti Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.-t bízta meg. Az Üzemeltető 2018-ban nem szed helypénzt, bízva abban, hogy minél szélesebb körben ismertté válik a termelők között és a családok bevásárló körútjának állandó helyévé válik, lehetőséget adva így az árusok és a vásárlók közötti közvetlen kapcsolatra, a termékkínálat bővítésére, változtatására az igényekhez igazodva.

A vásárlóknak lehetősége lesz tradicionális és egészségesebb élelmiszerek beszerzésére őstermelőktől vagy kistermelőktől. Idény jelleggel, alkalomszerűen kisállat árusítására is sor kerülhet, állatorvosi vizsgálattal igazoltan.

A városi piac a volt Rákóczi-ház területén kerül kialakításra, a jelenleg is ott található 10 db faházban, addig az időpontig, amíg az új, teljes területű piac - a Shell-kút mögötti területtel kibővítve - befejeződik.

A piac nyitva tartása minden szombaton 2018 március 31-től május 01-étől- szeptember 30-áig 6.00 - 11.00 óra között, október 01-étől- április 30-áig 7.00 – 11.00 óra között.