Pályázati felhívás a helyi civil szervezetek, egyházak és magánszemélyek környezetvédelmi tevékenységének önkormányzati támogatására

1. A pályázati eljárás célja: Fót Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 108/2019. (II.27.) KT számú határozatával Környezetvédelmi Pályázati Alapot hozott létre. A pályázat célja helyi civil szervezetek, egyházak és magánszemélyek támogatása a települési környezet védelméről szóló 43/2016. (X.27.) önkormányzati rendelet 23. § (7) bekezdésében meghatározott környezetvédelmi célok megvalósításának anyagi ösztönzésével.

Olvasson tovább...

Tájékoztató a gépjárműadó befizetésével kapcsolatban

Felhívom a figyelmét, azoknak az adóalanyoknak, akik gépjárművük után 2019. január 1-től váltak adókötelessé, illetve akik már az előző időszakban is adóztak gépjárművük után, de 2019. január 1-től a gépjárműadóról szóló 1991. évi törvény 7.§. (1) bekezdés szerinti változik az adójuk mértéke, hogy a fizetendő adójukról külön határozatot fognak kapni, ami tartalmazza majd az első félévre fizetendő csekket is, amelyet a kézhezvételtől számított 30 napon belül lehet pótlékmentesen befizetni.

 

Fóti Közös Önkormányzati Hivatal
Pénzügyi és Adóügyi Osztály

 

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Emberi Erőforrás Bizottságának 2019. március 20-án (szerdán) 17.00 órai kezdettel megtartandó rendes nyilvános ülésére.

Az ülés helye: Fóti Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 1.)

Olvasson tovább...

Pályázati Felhívás

a helyi civil szervezetek, egyházak és magánszemélyek sporttevékenységének önkormányzati támogatására

Olvasson tovább...

Polgármesteri Hirdetmény

Tárgy: Fót Város teljes közigazgatási területére vonatkozó településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) kidolgozásával kapcsolatos Településrendezési szerződések megkötésére vonatkozó felhívás

Olvasson tovább...

Óvodai és bölcsődei beiratkozás

Fót Város Polgármestere a 2019/2020 nevelési évre a Fóti Boglárka Óvoda és Bölcsőde, valamint az Apponyi Franciska Óvoda óvodai beíratási időpontjait az alábbiak szerint határozom meg:

2019. május 6-7-8-án 8 és 16 óra között.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pénzügyi és Jogi Bizottságának 2019. március 18-án (HÉTFŐ) 14:00 óra kezdettel megtartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 1.)

Olvasson tovább...

Általános iskolai felvételi körzethatárok Pest megyében a 2019/2020. tanévben

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (1b) bekezdése alapján a megyeszékhely szerinti járási hivatal a kijelölt körzetekről február utolsó napjáig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, a tankerületi központokat, valamint az Nkt. 50. § (10) bekezdése szerinti esetben a nemzetiségi önkormányzatot.

A fentiek alapján tájékoztatom, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala által meghatározott általános iskolai felvételi körzethatárok megtekinthetők az alábbi linken, vagy lentebb letölthetőek a Fóti körzethatárok.

http://www.kormanyhivatal.hu/download/2/ac/15000/F%C3%B3t.pdf

Attachments:
Download this file (Fót.pdf)Fót.pdf[ ]346 Kb

Pályázati Felhívás

a helyi civil szervezetek, egyházak és magánszemélyek kulturális tevékenységének önkormányzati támogatására

Olvasson tovább...

Tisztelt Felhasználó!

 

Értesítjük, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízásából a M-E 2020 Konzorcium a KEHOP-2.2.2-15-2016-00081 azonosító számú „Fót Város szennyvízelvezetésének fejlesztése – ÉMO 7.” projekt keretében az alábbi munkákat végzi:

Fót város területén a csatornaépítés kivitelezési munkái a tervek szerint folytatódnak:

2019. március: Nyárfa, Lejtő, Lepke, Kökény, Levendula utca

2019. április: Akácos, Meggyes, Cseresznyés utca

2019. május - szeptember: Széchenyi u. és környéke, I. Zugló, Agárdy utca

Olvasson tovább...