A kánikulai meleg, a tartósan magas hőmérséklet károsan befolyásolja az egészségi állapotot. Kedvezőtlenül hat mindenkire, de elsősorban a fizikai munkát végzők szervezetére, mind a szabadban, mind a zárt térben dolgozóknál.

Olvasson tovább...

Tisztelt Fóti Lakosok!

Fót Város Önkormányzata és az Önkormányzati Hivatal 2014. április 26. napján is megrendezte az ingyenes lakossági veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtési akcióját, amelyen az alábbi mennyiségű hulladékot adták le a lakosok.

Olvasson tovább...

Szeretettel várjuk 2014. június 1-én (vasárnap) 15oo órára podolini Németh Kálmán Emlékházába (Fót, Béke u. 31.) a trianoni diktátum 94. évfordulóján tartandó megemlékezésünkre.

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.

Attachments:
Download this file (plakat02.pdf)Meghívó[ ]353 Kb

Felhívás a szőlő aranyszínű sárgasága fitoplazma zárlati kórokozó megtelepedésének és elterjedésének megakadályozása érdekében!

Olvasson tovább...

Kezdődik a vadgesztenyefák permetezése (1. ütem: 2014. május 9. péntek 19:00 óra)

Fót Város Önkormányzata megbízásából megkezdődik a Vörösmarty téren és az Erkel Ferenc téren lévő fehérvirágú vadgesztenyefák aknázómoly elleni permetezése.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 18-án 14.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére.
Az ülés helye: Fóti Közös Önkormányzati Hivatal, Házasságkötő-terem.

Attachments:
Download this file (KT 06.18.pdf)Meghívó 2014.06.18.[ ]763 Kb

Olvasson tovább...

Fót Város Önkormányzata tisztelettel várja a fóti családokat  2014. június 1-én vasárnap délben 12 órakor az I. Világháborús emlékmű parkjába (Fót, Vörösmarty tér) a felújított emlékmű és környezete felavatására.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. május 21-én 14.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére. Az ülés helye: Fóti Közös Önkormányzati Hivatal, Házasságkötő-terem.

Olvasson tovább...

Fót Város Önkormányzata szeretettel vár minden családot a városi gyermeknapon.

Attachments:
Download this file (városi gyermeknap plakát végleges.jpg)Plakát[ ]1613 Kb

Olvasson tovább...

Fót Város Önkormányzatának rendelete az útépítési és közműfejlesztési hozzájárulásról.
Az önkormányzati rendeletet-tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani, melynek keretében az állampolgárok, a nem állami és nem önkormányzati szervek, szervezetek a rendelet-tervezettel kapcsolatosan véleményt nyilváníthatnak.
A rendelet-tervezet véleményezése az alábbi elektronikus levélcímen lehetséges.

E-mail cím: kigyosi.katalin@fot.hu vagy titkar@fot.hu,