A Fóti Közszolgáltató Nonprofit Kft. nyilvános pályázat útján értékesíti a társaság tulajdonát képező használt tehergépjárműveket, konyhai gépeket és elfekvő raktári készleteket.

Lakossági bejelentés alapján arról értesültünk, hogy ismeretlen személyek krumplit és pénzt osztanak az önkormányzat nevében.

A fenti tevékenység nem az önkormányzat nevében történik!

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzat szociális támogatásait hivatalos formában határozat kibocsátásával nyújtja, a pénzbeli ellátások átutalással, vagy postai úton kerülnek a jogosultakhoz. Az önkormányzat, hivatal munkatársai az ellátás átadása ügyében személyesen nem keresik fel a támogatottakat. Természetbeni ellátás kizárólagosan utalvány formájában történik, amelyet postai úton juttatunk el a rászorulóknak.

Fót, 2013. szeptember 6.

Chrobák Zoltánné dr.
jegyző

Dióssi Csaba, Pest Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője fogadóórát tart.

Olvasson tovább...

Fót Város Helyi Választási Iroda vezetőjeként a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 77. § (1) bekezdése által megállapított feladat- és hatáskörömben Fót Város szavazóköreinek számát, sorszámát és területi beosztását, valamint a szavazóhelyiségek címét a következők szerint állapítom meg:

Olvasson tovább...

Fót Város Önkormányzata Képviselő-testületének
..../2013. (......) önkormányzati rendelete a változtatási tilalom elrendeléséről.

Olvasson tovább...

2013. szeptember 18-án a késő esti órákban lemondott Cselőtei Erzsébet, Fót Város polgármestere. A Képviselő-testület havi rendes nyílt ülésén, szerdán 22 óra után lemondott Fót Város polgármestere.

Olvasson tovább...

Idén szeptember 15-én kerül megrendezésre a 45. Fóti Szüret és a III. Fröccs Fesztivál. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a városi rendezvényen.

Olvasson tovább...

Lakossági tájékoztató Fót Város Helyi Esélyegyenlőségi Programjáról. A hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását célzó Helyi Esélyegyenlőségi Programot a Kormány az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2013. évi CXXV. tv-ben, a 321/2011.(XII.27.) Kormányrendeletben, valamint a 2/2012.(VI.12.) EMMI rendeletben meghatározott jogszabályi előírásokkal szabályozta.

Olvasson tovább...

Ezúton tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2013. augusztus 1-től a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal számlavezető Bankja az OTP Bank Nyrt.

Olvasson tovább...

 fottvlogo 2013

A város lakosságának minden társadalmi rétegét és korosztályának információs szükségletét kielégítő, gazdag tematikájú helyi televíziós programmal várja nézőit a megújult Fót Televízió. A friss műsorok, minden kedden és pénteken 18:00-tól láthatók a UPC hálózatában elérhető Fót Televízióban. A magazinműsorok mellett a Képviselő-testületi ülésről is összefoglalók készülnek. Az összes műsor visszanézhető a www.fottv.hu oldalon. Helyi hírek, helyi események, hátterek. Értesüljön rendszeresen arról, mi zajlik Fóton.