Dunakeszi Járási Hivatal- Okmányirodai Osztály - Dunakeszi | Cím: Dunakeszi, Szent István utca 19.
Telefon: 1818 | E-mail: dunakeszi.okmanyiroda@pest.gov.hu

Okmányirodához tartozó települések: DUNAKESZI, FÓT, GÖD, CSOMÁD

Ügyfélszolgálat:

 • 1818 előjegyzés, információ
 • 06 (27) 542-800 Polgármesteri Hivatal központi száma

Interneten is kezdeményezhető ügytípusok:

 • Anyakönyvi ügyek
 • Egyéni vállalkozói igazolvány ügyek
 • Járműigazgatási ügyek
 • Lakcímigazolvány ügyek
 • Lakcímváltozási ügyek
 • Mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa
 • Személyi igazolvány ügyek
 • Útlevél ügyek
 • Ügyfélkapu
 • Vezetői engedély ügyek

Illetékfizetéssel kapcsolatos információk:Illetékfizetésre a helyszínen bankkártyával valamint legközelebbi postán (Dunakeszi, Szent István u. 52.) van lehetőség. Általában sorszámot az ügyfél akkor kap, ha illetékfizetési kötelezettségét már teljesítette. Amennyiben az ügyfél mégis illetékfizetés nélkül jelenik meg az ügyintézőnél, az illeték befizetését követően az ügyintéző soron kívül fogadja.


Ügyfélfogadási idő / Nyitva tartási idő:

Hétfő: 7.00 – 17.00

Kedd: 8.00 – 18.00

Szerda: 8.00 – 20.00

Csütörtök: 8.00 – 18.00

Péntek: 8.00 – 16.00

Időpontfoglalás: Időpontfoglaláshoz kattintson ide

Okmányiraoda új elektronikus elérhetőségei:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/dunakeszi-jarasi-hivatal-okmanyirodai-osztaly

http://www.nyilvantarto.hu/hu/oi_kereso/Pest/Dunakeszi%20Kirendelts%C3%A9g

Elérhető bővebb információk az alábbi feliratokra kattintva:

 

 

 

A Fóti Közszolgáltató Nonprofit Kft. nyilvános pályázat útján értékesíti a társaság tulajdonát képező használt tehergépjárműveket, konyhai gépeket és elfekvő raktári készleteket.

Lakossági bejelentés alapján arról értesültünk, hogy ismeretlen személyek krumplit és pénzt osztanak az önkormányzat nevében.

A fenti tevékenység nem az önkormányzat nevében történik!

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzat szociális támogatásait hivatalos formában határozat kibocsátásával nyújtja, a pénzbeli ellátások átutalással, vagy postai úton kerülnek a jogosultakhoz. Az önkormányzat, hivatal munkatársai az ellátás átadása ügyében személyesen nem keresik fel a támogatottakat. Természetbeni ellátás kizárólagosan utalvány formájában történik, amelyet postai úton juttatunk el a rászorulóknak.

Fót, 2013. szeptember 6.

Chrobák Zoltánné dr.
jegyző

Dióssi Csaba, Pest Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője fogadóórát tart.

Olvasson tovább...

Fót Város Helyi Választási Iroda vezetőjeként a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 77. § (1) bekezdése által megállapított feladat- és hatáskörömben Fót Város szavazóköreinek számát, sorszámát és területi beosztását, valamint a szavazóhelyiségek címét a következők szerint állapítom meg:

Olvasson tovább...

A FÓTI Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. ajánlattételi felhívás tesz gépjármű beszerzés tárgyában. Részletek a csatolt dokumentumokban olvashatók. 

2013. szeptember 18-án a késő esti órákban lemondott Cselőtei Erzsébet, Fót Város polgármestere. A Képviselő-testület havi rendes nyílt ülésén, szerdán 22 óra után lemondott Fót Város polgármestere.

Olvasson tovább...

Idén szeptember 15-én kerül megrendezésre a 45. Fóti Szüret és a III. Fröccs Fesztivál. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a városi rendezvényen.

Olvasson tovább...

Lakossági tájékoztató Fót Város Helyi Esélyegyenlőségi Programjáról. A hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását célzó Helyi Esélyegyenlőségi Programot a Kormány az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2013. évi CXXV. tv-ben, a 321/2011.(XII.27.) Kormányrendeletben, valamint a 2/2012.(VI.12.) EMMI rendeletben meghatározott jogszabályi előírásokkal szabályozta.

Olvasson tovább...

Ezúton tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2013. augusztus 1-től a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal számlavezető Bankja az OTP Bank Nyrt.

Olvasson tovább...