Meghívó

Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. április 25-én 9.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Vörösmarty Művelődési Ház, Szalkai terem (2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

Attachments:
Download this file (KT meghívó 2018.04.25.pdf)KT meghívó 2018.04.25.pdf[ ]142 Kb

Olvasson tovább...

Felhívás

 

A településen folyamatos gondot jelent a postai és egyéb küldemények kézbesítése, illetve az ingatlanok beazonosítása.

A probléma fő oka az, hogy a házszámtáblák nem megfelelően, vagy egyáltalán nincsenek kihelyezve az ingatlanokon.

Tájékoztatom a fóti ingatlanok tulajdonosait, hogy a helyi utcanevekről és a házszámrendezés szabályairól szóló 24/2016. (IX.29.) önkormányzati rendelet 15. § (6) (mellékletben csatolva) bekezdése értelmében az ingatlan tulajdonosának kötelessége a házszámtábla kihelyezése.

Az ingatlanok beazonosíthatósága mindannyiunk érdeke, így megkérem a fóti ingatlanok tulajdonosait, hogy kötelességüknek eleget téve helyezzék ki az ingatlanokra a megfelelő házszámot!

 

 

Dr. Finta Béla s.k.

jegyző

 

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

Hivatalosan tájékoztatom Önöket, hogy a médiában közzétett tűzifa támogatási program, nem vonatkozik Fót Város Önkormányzat szociális támogatásaira.

Az országos szociális tűzifa támogatási program 2014. évben indult és pályázati alapon működik. A 2017. évben kiírt pályázati feltételek nem módosultak, így továbbra is csak azon önkormányzatok pályázhatnak szociális tűzifa igénylésre, ahol a lakosságszám 5.000 fő alatti (pályázati kiírás 3. pontja). Fót Város lakosságszáma közel 20.000 fő, így a szociális tűzifa támogatási programban nem vehet részt (nem pályázhat).

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. március 28-án 9.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Vörösmarty Művelődési Ház, Szalkai terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

Attachments:
Download this file (KT meghívó 03.28.pdf)KT meghívó 03.28.pdf[ ]1020 Kb

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pénzügyi és Jogi Bizottságának 2018. március 21-én (szerdán) 9.00 óra kezdettel megtartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 1.)

Olvasson tovább...

Lakossági lomtalanítás ideiglenes szüneteltetése

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

Mint az a TV, rádió és elektronikus sajtó hírekből már Önök előtt is ismert lehet, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a teljes szolgáltatási területén – Észak-kelet Pest és Nógrád megye 99 településén – ideiglenesen szünetelteti a lomtalanítást. A cég megbízott ügyvezető igazgatója, Gyenes Szilárd a Hivatalba eljuttatott elektronikus levelében tájékoztatott, hogy a Fótra, 2018. május 12. és június 2. napjára tervezett lomtalanítást a gyűjtőautók állapota miatt a társaság kénytelen lemondani. Az értesítés alapján az ügyben azonnal megkezdtük az egyeztetést a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft-vel a probléma megoldása érdekében, amelyen jelenleg is dolgozunk.

Olvasson tovább...

HIRDETMÉNY

Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testület 2018. március 28-i, rendes, nyilvános ülésén az alábbi döntést hozta:

Olvasson tovább...

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

Tisztelettel meghívjuk Önöket Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. május 16. napján 17:00 órakor (szerda) tartandó Környezetvédelmi Lakossági fórumára.

A Lakossági fórum helye: Művelődési Ház Szalkai terem (2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

 

Bartos Sándor s.k.

polgármester

Valamennyi SZSZB tag és póttag részére

 

Tisztelt Asszonyom/Uram!

 

Tisztelettel tájékoztatom, hogy a 2018. február 28-i Képviselő-testületi ülésen megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagoknak és póttagoknak, továbbá a megbízott (delegált) tagoknak a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 37.§-a szerint a polgármester előtt esküt kell tenni. A választási bizottság tagja, póttagja az eskü- vagy fogadalomtételt követően gyakorolhatja jogait.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Emberi Erőforrás Bizottságának 2018. március 22-én (csütörtök) 9.00 órai kezdettel megtartandó rendes nyilvános ülésére.

Az ülés helye: Fóti Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 1.

Olvasson tovább...