Kossuth utcai artézi kút ideiglenes lezárása

Tisztelt Fóti Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Fóti Közszolgáltató Kft. a Fót, Kossuth utcában lévő artézi kút környékén 2016. május 3-10. napja között felújítási munkálatokat végez. Az építési munkálatok ideje alatt, a balesetek megelőzése érdekében a Kft. az artézi kút közvetlen környezetét – és ezáltal a vízvételi lehetőséget – munkanapokon 8-16 óra között lezárja. A munkálatok befejezését követően a kút használatának korlátozását feloldjuk.

Olvasson tovább...

LOMTALANÍTÁS ÉS ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉS

 

Kedves Ügyfeleink! Tisztelt fóti lakosok!

A Zöld Híd Régió Nonprofit Kft., mint Fót város közszolgáltatója, idén is térítésmentesen biztosítja a lomtalanításba való hulladékok begyűjtését és elszállítását.

Olvasson tovább...

Tájékoztatás iparűzési adóalanyok részére

A 2015. évi helyi iparűzési adó bevallási határideje 2016. május 31. Kérjük a nyomtatványokat kitöltve és aláírva határidőben benyújtani szíveskedjenek a helyi Adóhatóság részére.

Olvasson tovább...

Új forgalomirányító jelzőlámpa kerül kialakításra Fóton

A Pest megyei Fóton, a 2102-21101-es jelű utak (Szabó Dezső utca-Veres Péter utca) csomópontjában forgalomirányító jelzőlámpa kiépítésre kerül sor gyalogos-átkelőhely kialakításával.

Olvasson tovább...

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Váci Járási Hivatal

• Okmányirodái Osztályán (Vác, dr. Csányi L. krt. 45.),

• Foglalkoztatási Osztályán (Vác, dr. Csányi L. krt. 45.),

• Építésügyi Osztályán (Vác, dr. Csányi L. krt. 45.),

• Népegészségügyi Osztályán (Vác, dr. Csányi L. krt. 47.)

az ügyfélfogadás áramszünet miatt 2016. április 20-án (szerda) szünetel.

 

Megértésüket és türelmüket köszönöm!

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

Tisztelettel felhívom szíves figyelmüket, hogy településünkön 2017. április elejétől – az előző évekhez hasonlóan – változik a szelektív gyűjtés rendje, mivel a Zöld Híd Régió Kft. átáll a kétműszakos munkarendre.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosok!

Fót Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló, 27/2015.(XII.17.) önkormányzati rendelet 70. § (2) bekezdése értelmében társadalmi egyeztetésre bocsátom a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetben nyújtott ellátások, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások helyi szabályairól szóló önkormányzati rendelet módosításáról szóló …/2016. (...) önkormányzati rendelet tervezetét.

Olvasson tovább...

Magyarország Kormánya különösen nagy hangsúlyt fektet a parlagfű elleni védekezésre, a parlagfű fertőzöttség visszaszorítására és a megelőzésre.

Hasonlóan a 2014. és 2015. években végzett parlagfű-mentesítési munkákhoz, a bevált gyakorlatnak megfelelően kívánjuk folytatni a közfoglalkoztatási programok keretén belül történő tevékenységet 2016. évben is.

Olvasson tovább...

Tárgy. Fót Város településrendezési eszközeinek 2016. évi módosítása

Tisztelt Lakosság!

Fót Város polgármestereként, a város önkormányzata képviselő-testületének 133/2016. (III:30.) számú határozata utolsó bekezdésének felhatalmazása alapján, a 133/2016. (III:30.) KT határozatban és a 300/2015.(VII. 15.) KT határozatban foglalt településfejlesztési döntéseknek megfelelően, a 314/2012 (XI.8.) kormányrendelet figyelembevételével kezdeményezem a település hatályos településrendezési eszközeinek módosítását.

Olvasson tovább...

Hirdetmény az óvodai felvételekről a 2016/2017. nevelési évre

 

Fót Város Önkormányzata által fenntartott óvodák:

Fóti Boglárka Óvoda és Bölcsőde

székhely: 2151 Fót, Bölcsőde u. 2.

Apponyi Franciska Óvoda

székhely: 2151 Fót, Fruzsina u. 4.

Attachments:
Download this file (Óvodai körzethatárok 2016.pdf)Óvodai körzethatárok 2016.pdf[ ]52 Kb

Olvasson tovább...