Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 20-án (csütörtök) 10:00 órakor tartandó rendkívüli ülésére.

Az ülés helye: Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Házasságkötő terem (2151 Fót, Vörösmarty tér 1.)

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosok!

Fót Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló, 27/2015.(XII.17.) önkormányzati rendelet 70. § (2) bekezdése értelmében társadalmi egyeztetésre bocsátom a magánerős lakossági út- és közműépítések szervezéséről és önkormányzati támogatási rendszeréről, valamint a céltámogatással épülő szennyvízcsatorna közmű-hozzájárulás fizetésének rendszeréről szóló 27/1998. (IX. 18.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló …./2017. (IV.27)sz. önkormányzati rendelet tervezetét.

Felhívom a figyelmüket arra, hogy a rendeletalkotással kapcsolatos véleményüket a titkar@fot.hu e-mail címen, vagy postai úton nyújthatják be.

A vélemények benyújtásának határideje: 2017. április 14.

 

Fót, 2017. április 7.

 

Dr. Finta Béla s. k.

jegyző

 

Tisztelt Fóti Lakosok!

Tisztelettel meghívjuk Önöket Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. május 17. napján 17.00 órakor (szerda) tartandó Környezetvédelmi Lakossági fórumára.

A Lakossági fórum helye: Művelődési Ház Szalkai terem (2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

 

Bartos Sándor s.k.

polgármester

Még másfél hónapig ajánlhatja háziorvosát!

Tavaly decemberben sajtótájékoztató keretében hetedszer indult el az OTH/ÁNTSZ égisze alatt „ Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, amelyben keresik a tavalyi év év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát, nővérét, egyszóval praxisát határon innen és határon túl.

Olvasson tovább...

Tájékoztatás

Ismeretlen üzembentartó és tulajdonos tulajdonában lévő és a Fót, Kossuth L. utca és Malom u. sarkán található parkolóban (1667 hrsz.) tárolt, ezüstszínű, JPA-929 forgalmi rendszámú NISSAN PRIMERA 205 LX típusú gépjármű, ivóvízvezeték meghibásodása miatt (nyomóvezeték) a DMRV Zrt. kérésére, annak feltárási helyszínének biztosítása érdekében áthelyezésre került 2016. március 16. napján 14 óra 30 perc kezdéssel a volt „Pizzéria” épületének oldalába.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pénzügyi és Jogi Bizottságának és az Emberi Erőforrás Bizottságának

2017. április 20-án (csütörtök) 9.00 óra kezdettel megtartandó rendkívüli összevont ülésére.

Olvasson tovább...

Tájékoztatjuk az idős, beteg vagy segítségre szoruló fóti lakosokat, hogy a zökkenőmentes lomtalanítás érdekében a Fóti Közszolgáltató Nonprofit Kft. segítségével házhoz menő lomtalanítást szervezünk.

Olvasson tovább...

A szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés szabályai

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 51/2014. (XII.5.) BM rendelet (a továbbiakban: új OTSZ) 2015. március 5. napján lépett hatályba, amelynek értelmében többek között megváltoztak a szabadtéri tűzgyújtás szabályai is.

Olvasson tovább...

Forgalomkorlátozás az M3-as autópálya fóti szakaszán

 

Forgalomkorlátozás lépett életbe az M3-as autópálya fóti szakaszán, ezért torlódásokra kell számítani – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az M3-as autópálya felett a 13-as kilométernél átívelő Sikátorpusztai híd helyreállítását végzik, amely egy korábbi balesetben sérült meg. A munkavégzés ideje alatt az autópályán Fót, Mogyoród térségében forgalomterelésre és esetleges torlódásokra kell számítani a közlekedőknek.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosok!

A lakossági kutak fennmaradási, üzemeltetési és létesítési engedélyeztetésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk a T. Lakosságot.

Attachments:
Download this file (Adatlap kút.doc)Adatlap kút.doc[ ]47 Kb

Olvasson tovább...