Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. november 22-én 10.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Vörösmarty Művelődési Ház, Szalkai terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

Attachments:
Download this file (KT meghívó 11.22.pdf)KT meghívó 11.22.pdf[ ]162 Kb

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pénzügyi és Jogi Bizottságának  2017. november 13-án (hétfőn) 13.00 óra kezdettel megtartandó rendes ülésére.

Olvasson tovább...

Tisztelt Fóti Lakosok!

Kedves Ügyfelünk!

Tisztelettel felhívjuk a figyelmét, hogy Fót településen 2018. április elején változik a szelektív gyűjtés rendje, mivel társaságunk április elsejétől átáll a kétműszakos munkarendre.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt jogi személyiséggel rendelkező és jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozások!

Tisztelt Civil szervezetek!

Tisztelt egyházak!

 

Fót Város Önkormányzat Képviselő Testületének Fót Nagyközség Helyi Építési Szabályzatáról szóló többszörösen módosított 13/2001. (VII.13.) számú hatályos rendelete (továbbiakban: HÉSZ) felülvizsgálata jelenleg folyamatban van. A felülvizsgálati eljárás során a lakosságnak, civil szervezeteknek, egyházaknak, jogi személyiséggel rendelkező- és jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozásoknak lehetősége adódott kérelmet benyújtani, melyben a jelenleg érvényben lévő szabályozás megváltoztatását kérhették.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kérelmek beadásának lehetőségét 2017. november 20.-án lezárjuk, a határnap után beérkező kérelmeket nem áll módunkban megvizsgálni.

 

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

 

Fót, 2017. október 25.

Tisztelettel:

Bartos Sándor

polgármester

 

Hatályos HÉSZ (ide katintva elérhető)

Tisztelt Fóti Lakosok!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Fót, Béke utcában az Óvoda és az Ökumenikus Iskola előtti szakaszon a 2017. november 20. – december 8. közötti időszakban a Penta Kft. aszfaltburkolat felújítási munkálatokat végez. A felújítás ideje alatt az út teljes lezárására kerül sor, amely a gépjárművel történő közlekedésen kívül a helyi (Auchan vásárlói) és az SZTK-buszjárat útvonalát az alábbiak szerint érinti.

Olvasson tovább...

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Emberi Erőforrás Bizottságának  2017. november 14-én (kedd) 9.00 óra kezdettel megtartandó rendes nyilvános ülésére.

Olvasson tovább...

Veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtés

 

Fót Város Önkormányzata és az Önkormányzati Hivatal 2017. október 7. napján is megrendezte az ingyenes lakossági veszélyes és elektronikai hulladékgyűjtési akcióját, amelyen az alábbi mennyiségű hulladékot adták le a lakosok.

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosok!

 

A Fót Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2015.(XII.17.) önkormányzati rendelet 70. § (1) bekezdése értelmében társadalmi egyeztetésre bocsátom a ..../2017. (XI.23.) önkormányzati rendelet tervezetét az önkormányzati intézményekben igénybevett gyermek- és diákétkeztetési térítési díjak, továbbá az önkormányzati személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjának szabályozásáról szóló 30/2016.(IX.29.) önkormányzati rendelet módosítására

 

Felhívom a figyelmüket arra, hogy a rendelet-alkotással kapcsolatos véleményeiket a ruzsics.balazs@fot.hu e-mail címen, vagy postai úton juttathatják el Hivatalunkhoz.

 

A vélemények beérkezésének határideje: 2017. november 6. 10:00 óra

 

 

Fót, 2017. október 27.

 

 

 

Dr. Finta Béla s. k.

jegyző

 

Meghívó Fót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. október 25-én 9.00 órakor (szerda) tartandó rendes ülésére.

Az ülés helye: Művelődési Ház Szalkai terem

(2151 Fót, Vörösmarty tér 3.)

Attachments:
Download this file (KT meghívó 10.25.pdf)KT meghívó 10.25.pdf[ ]269 Kb

Olvasson tovább...