Hirdetmény

Fót, Város Önkormányzat tulajdonát képező, Fót, Fruzsina u. 4. sz. alatti Apponyi Franciska Óvodában 2014. november 12-én a délelőtti órákban értékesítésre kerülnek a feleslegesség vált, használaton kívüli alábbi eszközök:

Olvasson tovább...

2014. október 13-án és 14-én a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állat-egészségügyi Diagnosztikai Igazgatósága pozitív eredményű virológiái vizsgálatai alapján két Csongrád megyei kis-létszámú szarvasmarha állományban megállapításra került a kéknyelv betegség. Ezért a kitörések körüli legalább 100 km sugarú kör által határolt területre védőkörzet, továbbá a védőkörzet körüli 50 km széles sáv területére megfigyelési körzet került elrendelésre a Nemzeti Élelmiszerlánc Bbiztonsági Hivatal Állat-egészségügyi és Állatvédelmi Igazgatósága (továbbiakban: NÉBIH ÁÁI) által.

A NÉBIH ÁÁI 2014. október 16-án kelt határozatában módosította a megfigyelési körzetbe tartozó települések listáját, mivel újabb településeken állapítottak meg kéknyelv betegséget (Balotaszállás és Csanádpalota).

A megfigyelési körzetet a NÉBIH határozatában az alábbi, Hivatalom illetékességi területén található településre rendelte el: FÓT

 

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL VÁCI JÁRÁSI HIVATAL JÁRÁSI ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÉLELMISZER-ELLENŐRZŐ HIVATALA

Dr. Járosi Linda

járási főállatorvos

Őszi zene- és humor kavalkád!!!

2014. október 19.-én vasárnap, 18:00-tól a Váci Madách Imre Művelődési Központ Színház termében.

Olvasson tovább...

Ismét elindul a Pest Megyei Grund Road Show

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának – a labdarúgás népszerűsítése és a tömegesítés terén – egyik legnagyobb volumenű és legsikeresebb rendezvénysorozatára, a Pest Megyei Grund Road Show-ra a 2012-es év után az idei szezonban ismételten sor kerül.

Olvasson tovább...

„Maderspach Károlyné megvesszőzése” című műsorunkkal 1848 / 49 vértanúira emlékezünk 2014. október 6-án (hétfőn) 18:00 órakor a Kisalagi Közösségi Házban (Fót, Béke utca 33.)

Attachments:
Download this file (plakat_03.pdf)2014. október 6.[ ]417 Kb

Olvasson tovább...

Szeptember 18. 18.00 Városi Könyvtár: Könyvbemutató

Horváth Lajos: Fót története 1711-ig című monográfiája.

Az önkormányzat kiadásában megjelent

A szerző a Városi Könyvtárban dedikálja művét.

A könyv a helyszínen megvásárolható.

A könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk!

KDVKTF Hirdetmény

Az ügy tárgya:környezetvédelmi hatósági eljárás megindulásáról

Az UTILIS Szolgáltató Kft. (2025 Visegrád, Fö u. 67./a; a továbbiakban: Környezethasználó) Fót, 06/1, 06/2 és 06/3 hrsz.-ú ingatlanokon található Fót-I. védnevü egykori homokbánya területére tervezett Blb típusú nem veszélyes hulladéklerakó egységes környezethasználati engedélyének módosítási eljárása a környezeti hatásvizsgálati és az egj'séges környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet alapján.

Olvasson tovább...

Figyelmeztet a NAV: új kódokat kell használni

A nemzeti jövedéki szabályozás szerinti eljárások során az Európai Unióban is használt mindenkor hatályos kombinált nómenklatúra (KN) kódokat kell alkalmazni Magyarországon július elsejétől - közölte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Senki ne dőljön be álrevizoroknak!

Az utóbbi napokban több sajtóorgánum is foglalkozott furcsa ellenőrzésekkel és bírságokkal, amelyeket egyes vállalkozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak tulajdonítanak. A leírtak alapján egyértelmű, hogy ezekhez semmi közük a NAV munkatársainak, az állítólag megtörtént esetek egyetlen részletükben sem azonosíthatóak az adóhivatal revizorainak jogszabályban meghatározott ellenőrzései gyakorlatával.

Olvasson tovább...

Tájékoztató: hogyan nyújtsuk be egységes kérelmünket?

A MEGOSZ már a 2004. évi Natura területek kijelölését követően indítványozta, hogy a korlátozások miatti elmaradt haszon és árbevétel kiesés kompenzálására kaphassanak a magyarországi magánerdő tulajdonosok a mintegy 180 ezer hektár Natura-2000 hálózatba kijelölt erdőterületen támogatást.

Olvasson tovább...