Felhívás -Nyári szünidei étkeztetés
Felhívás -Nyári szünidei étkeztetés
2023.05.17.

Tisztelt Lakosok!

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/c.§ (1) bekezdése a) pontja értelmében szünidei gyermekétkeztetés keretében Fót Város Önkormányzata a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a tavaszi, nyári, őszi és téli szünetben.

Fót Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntése értelmében a nyári szünidei étkeztetést a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére is biztosítja.

A formanyomtatvány elérhető a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálati irodájában, valamint Fót Város Önkormányzat honlapján www.fot.hu. A nyomtatvány kitöltésében a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai segítséget nyújtanak.

Felhívom a figyelmüket, hogy a kitöltött formanyomtatványokat 2023. június 15-ig nyújthatják be a Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, illetve megküldhetik markosne.ella@fot.hu e-mailcímre.

A nyári szünidei étkezés időpontjai: 2023. július 01. és 2023. augusztus 31.

Kiosztási helyszín: Központi Konyha (Buszforduló)-2151 Fót, Szent Benedek u.9-11

Az elvitel időpontja: 9:30 – 10:30 óra között.

Az óvodába járó kisgyermekek esetében az ebéd elvitelének helyszíne az az Óvoda, amelyik az ügyeletet tartja!

Fót, 2023. május 15.

     dr. Mihályi Zsolt Apor s. k.

          jegyző


Facebook