Tisztelt Lakosság!

A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004.(X.20.) kormányrendelet értelmében elkészült Fót Város nagyforgalmú vasutak és nagyforgalmú közutak zajcsökkentési intézkedési tervének tervezete. Fót Város Önkormányzata a lakosság számára lehetőséget biztosít a tervjavaslatok megismerésére, és 30 napos határidő tartásával lehetőséget ad a tervjavaslattal kapcsolatos észrevételek megtételére. Az Intézkedési tervjavaslatot a következő dokumentumok tartalmazzák:

- az „Általános leírás – Intézkedési Terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus” dokumentuma,

- a „Műszaki dokumentáció –Intézkedési terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus” dokumentuma

- a „Pest – Fót – fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus – intézkedési terv – Közúti,”dokumentuma tartalmazza, mely dokumentumok a Fót Város Önkormányzatának weboldalán az Önkormányzat online ügyintézés, adattár/Dokumentumtár/Önkormányzat/Tervek, Koncepciók/Hatályos koncepciók/ Fót Város Zajcsökkentési intézkedési tervei és stratégiai zajtérképezés 2019 szövegre kattintva, vagy a következő link használatával érhető el az internetes felületen:

https://drive.google.com/drive/folders/1wewTMYV4qwoJHtN7Ty3NMYayH207HJ_D

Az információk megismerhetők Fót Város Önkormányzatának Facebook címén a https://www.facebook.com/fot.varos/ weboldal felkeresésével, illetve a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (2151 Fót, Vörösmarty tér 1.) a hirdetőtáblára kifüggesztve.

Kérem a megismert intézkedési terv tervjavaslattal kapcsolatos észrevételeket 2020 január 20-ig juttassák el a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal következő e-mail címére: titkar@fot.hu.

A címben szerepeljen: Észrevétel Fót Város zajcsökkentési intézkedési tervjavaslatához.

Köszönettel

Fót, 2019. december 18.

 

Tisztelettel:

Dr. Vass György

polgármester