Tisztelt Lakosság!

Mint már azt tudják a fóti idősek megsegítésére az Önkormányzat önkéntesek jelentkezését várja.

 

A 20/526-7982-es telefonszámon az idős rászorulók a nevük, a lakcímük, TAJ számuk és a telefonszámuk bediktálását követően kérhetnek segítséget a napi bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában, csekkek befizetésében, vagy más, az otthonuk elhagyását igénylő, halaszthatatlan feladat ellátásában.

A megadott elérhetőségen várjuk azok jelentkezését is, akik önkéntes munkával segítenék idős lakótársainkat. Az önkéntesek, regisztrációt követően, Fót Város Jegyzője által kiállított igazolvány birtokában tudnak segíteni idős lakótársainknak.

Bérciné Berke Szilvia képviselőasszony kérésére a kisalagi COOP élelmiszerbolt, a Pandulia és a Somlyó Gyógyszertár is támogatja kezdeményezésünket.

A Coop azzal, hogy azok az önkéntesek, akik felmutatják igazolványukat, sorban állás nélkül tudnak bevásárolni az időseknek, a kormányrendelet által szabályozott idősávban. Ehhez a vásárlók türelmét és támogatását is kérjük.

A gyógyszertár pedig házhoz szállítást szervez az arra rászorulóknak

Kérjük, adják tovább a lehetőségeket, hívják a megadott számot bővebb információkért, segítsük egymást és fogjunk össze!

#vigyázzunkegymásra!

#maradjanakotthon!