Tisztelt Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Sikátorpusztai bekötőút rossz állapota miatt felújításra kerül, melynek munkálatai 2012. szeptember 21-én kezdődnek meg.

A felújítás a régi fóti úttól az Áruház bekötő útjáig tart 600 m hosszúságban. A tárgyi út felújítása szakaszosan fog történni, melynek során biztosításra kerül az út használata. A munkálatokat végző vállalkozó részletezve elküldte a munkafolyamatot Fót Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának, melyben a következőket rögzítette:

A kivitelezési munkák a tárgyi útszakasszal kapcsolatosan bozótirtással, útszélesítéssel és földmunkával kezdődnek meg. A következő munkaszakaszban ágyazatépítésre kerül sor, melyet útalap-készítési, valamint aszfaltozási munkálatok követnek félpályás szakaszos útlezárással  2012. szeptember 24-étől. Az útlezárás ideiglenes forgalomtechnikai elemekkel kerül biztosításra. A forgalomtechnikai változásokat a kivitelező folyamatosan koordinálja.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a Sikátorpusztai út folytatásában lévő, az M3 autópálya felett átívelő hídszerkezet helyreállítása befejeződött, melyet akadálytalanul 2012. szeptember 21-től lehet használni.

Chrobák Zoltánné dr.

jegyző