Tárgy: Synlab Fóti Laboratórium működésének szüneteltetése Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzet, ill. az ezzel párhuzamosan kiadott EMMI utasítás következtében kialakult egészségügyi válsághelyzetben cégünk első számú feladata dolgozóink egészségének megőrzése annak érdekében, hogy a folyamatos laboratóriumi szolgáltatást biztosítani tudjuk. Ennek érdekében cégünk a következő lépéseket tette:

Olvasson tovább...

Szeretném bejelenteni, hogy a koronavírus helyzetre való tekintettel, az alábbi időpontokban érhetőn el a fogászati rendelés!

A rendelet szerint, kizáróan sürgősségi ellátás van!

Dr Halász János tart ügyeletet :

hétfő 13-16

kedd 8-10

szerda 13-16

csütörtök 8-10-ig .

 

Fót, 2020.03.18.

Tisztelettel : Halász-Dent BT.

 

Tisztelt Pácienseink!

A Magyar Kormány a koronavírus járvány megelőzése érdekében az alábbi rendelkezéseket hozta

• Az EMMI 2020. 03.15-én kelt utasítása alapján a koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése érdekében 03. 16-tól visszavonásig tervezett egészségügyi ellátás csak akkor történhet, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor.

• Ennek megfelelően a rendelet visszavonásáig a laboratórium is csak sürgősségi ellátást biztosít. Vérvételt kizárólag sürgősségi beutalóval végzünk. Ez alól kivételek a következő esetek:

- A terhesgondozás keretén belül végzett vizsgálatok

- a tartósan kumarin tartalmú alvadásgátló gyógyszert szedők INR vizsgálatai

- onkológiai kezelés alatt vagy diagnózis előtt állók vizsgálatai

- tenyésztéses vizsgálatok sürgősségi jelzéssel ellátott beutalóval

• Az időközben lejárt beutalók a veszélyhelyzet időtartama alatt, valamint az azt követő 90 napig érvényben maradnak.

 

Budapest, 2020. 03. 17.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Dr. Zilahy Krisztina

szakmai igazgató

 

Tájékoztató oldal a koronavírusról

A magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében.

Ezen a honlapon hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén.

Olvasson tovább...

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2020. május 15. és június 30. között teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel. A felvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére, amelyhez az adatszolgáltatók nagyban hozzájárulnak részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással.

Attachments:
Download this file (KSH Agrárcenzus 2020.pdf)KSH Agrárcenzus 2020.pdf[ ]97 Kb

Olvasson tovább...

A Dunakeszi Tankerületi Központ köznevelési feladatokat ellátó hatósági jogkörében eljárva a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50.§ (8) bekezdésében, valamint a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési

intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (Vili. 31.)  EMMI rendelet 24.§ (l.b) bekezdéseiben foglalt felhatalmazás alapján kijelöli és közzéteszi az Aszódi, Dunakeszi és Gödöllői járás területén működő állami feladatot ellátó kőtelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait a

2020/2021. tanévre vonatkozóan.

 

Dunakeszi, 2020. február 28.

 

Szabóné Forgács Gabriella

tankerületi igazgató

 

ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS A BANKOLÁSBAN 0-24 AZONNALI FIZETÉS 2020. március 02-től

Kiemelt figyelmet, több óvatosságot!!!

Olvasson tovább...

Tisztelt fóti lakos!

 

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Fót településen a hivatal elnöke által 2020-ra engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Olvasson tovább...

Mindenkinek készít szja-bevallási tervezetet a NAV

A NAV mindenkinek elkészíti szja-bevallási tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akár egyéni vállalkozó. A változásokról, a teendőkről, a határidőről és az 1+1%-ról minden fontos információ megtalálható a NAV honlapján.

Olvasson tovább...

A Helyi Érték Programban várjuk azon civil szervezetek pályázatait, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik, és helyi problémákra keresnek helyben adható válaszokat.

Olvasson tovább...