Tisztelt Lakosság!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta az Igazgatóságot, hogy 2020. november 06-án, 2020. november 07-től 2020. november 08-ig, 2020. november 09-én Rákospalota-Újpest - Dunakeszi állomások között végzett karbantartási munkák miatt a 71. sz. Budapest – Vácrátót – Vác vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Olvasson tovább...

TISZTELT FELHASZNÁLÓK!

 

Értesítjük, hogy ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható!

Időpontja: 2020 év 09 hó 30 nap 7:30 órától 16:00 óráig

Fót Város területén, az alábbi helyeken:

Széchenyi, Károlyi, Munkácsy, Bartók utca, Bartók köz, István hegy és környéke

Olvasson tovább...

Tájékoztató

A Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 3. § (1) bekezdése alapján a Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ (NFK, székhelye: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5., statisztikai számjele: 15840369-8413-312-01, törzskönyvi azonosító száma: 840363, adószáma: 15840369-2-42) nevében az alábbiakról tájékoztatjuk.

Szervezetünk a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében, a Magyar Állam tulajdonában és az NFK tulajdonosi joggyakorlási körében álló, tíz hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

A program megindításáról való minél szélesebb körű tájékoztatás megadása érdekében kérjük T. Jegyző Asszonyt/Urat, hogy 2020. szeptember 21. (hétfő) napjától 2020. október 21. (szerda) napjáig szíveskedjen a Dokumentumtár menüpont ÉRTÉKESÍTÉSI PÁLYÁZATOK almenüpontjában, vagy IDE KATTINTVA is elérhető hirdetményt és az ahhoz kapcsolódó ingatlanlistát T. Önkormányzat honlapján és hirdetőtábláján elhelyezni.

 

 

AGRÁRCENZUS 2020. SZEPTEMBER 19. - NOVEMBER 22.

 

MEZŐGAZDASÁGRÓL A MEZŐGAZDASÁGÉRT

2020. szeptember 19. és november 22. között a Központi Statisztikai Hivatal teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre.

Attachments:
Download this file (AC2020_plakat.pdf)AC2020_plakat.pdf[ ]414 Kb
Download this file (KSH_Agrarcenzus_sajtóközlemény.doc)KSH_Agrarcenzus_sajtóközlemény.doc[ ]205 Kb

Olvasson tovább...

Hulladékgyűjtési naptár 2020. szeptember – december hónapok

Alábbiakban tájékoztatjuk a T. Lakosságot a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. által 2020. december végéig frissített hulladékszállítási rendjéről:

Olvasson tovább...

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a PEST MEGYEI ÉS ÉRD MEGYEI JOGÚ VÁROSI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA ÁLTAL MŰKÖDTETETT BÉKÉLTETŐ TESTÜLET ELÉRHETŐSÉGE AZ ALÁBBIAKRA VÁLTOZOTT.

címünk: 1055 Budapest Balassi Bálint utca 25. IV/2.

levelezési cím: Pest Megyei Békéltető Testület 1364 Budapest Pf: 81.

honlap: www.panaszrendezes.hu e-mail: pmbekelteto@pmkik.hu telefon: 06-1-792-7881

 

Kérjük, hogy a lakosságot a saját tájékoztatási rendszerükön keresztül értesítsék a változásokról.

Budapest, 2020. augusztus 05.

 

 

 

Köszönet a Fótiaknak a veszélyhelyzet alatti összefogásért!

Köszönetemet és tiszteletemet szeretném kifejezni azoknak a fóti lakótársaimnak, akikkel a mögöttünk álló nehéz helyzetben is meg tudtuk mutatni, hogy milyen erős és összetartó közösség a miénk.

Attachments:
Download this file (Tuzson Bence köszönőlevél.jpg)Tuzson Bence köszönőlevél.jpg[ ]458 Kb

Olvasson tovább...

NAV tájékoztató - Diákként dolgozni

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Olvasson tovább...

Tájékoztató parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata, hogy - amennyiben a tulajdonos/földhasználó nem tesz eleget a kötelezettségének - a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki.

Olvasson tovább...

HATÁROZAT

M2 gyorsforgalmi út Budapest - Vác közötti szakasz módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt környezetvédelmi engedélye

Olvasson tovább...