Várjuk feleslegessé vált, jó állapotú, kinőtt, főleg meleg téli ruhákat, cipőket, valamint játékokat, sporteszközöket, háztartási gépeket, könyveket, élelmiszert, tisztító- és tisztálkodószert, vagy bármit amit továbbadhatunk azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. Előre is köszönjük!

2013. december 14. Szombat 9-12 óráig helyszín: Fót, Dózsa György út 12-14., földszint

Olvasson tovább...

A Magyarországi Települések Közvilágítási Közhasznú Egyesülete tájékoztatja azon tag települséek Tisztlet Lakóit, hogy már üzemel az új hiba-nyilvántartási és bejelentő rendszer. Számítógépen, illetve "okostelefonon" egyaránt lehetőség van a bejelentésre.

www.mtkke.hu  honlapon a "Hibabejelentés" című ablakon keresztül.
Az alábbi feliratra kattintva közvetlenül is elérhető: www.mtkke.hu/hiba

Olvasson tovább...

Megújult városunk egyik közterülete a Sipos Pál tér (volt November 7. tér). A reFÓT, Fiatalok Fótért csapata a Fóti Városszépítő Egyesület aktív támogatásával megvalósította a Fiatalok Lendületben Programban tett pályázati vállalásokat, aminek eredményeképpen létrejött egy szabadtéri közösségi tér kiváló sportolási és pihenési lehetőségekkel. Büszkék vagyunk rájuk, a bátorságukért, a kitartásukért és az ügyességükért, mellyel bebizonyították, hogy összefogással szinte bármit el lehet érni. Az alábbiakban a csapat saját beszámolója olvasható. Részletek »

Tájékoztatjuk Tisztelt Látogatóinkat, hogy a művelődési ház felújítása miatt programjainkra szeptembertől a Kisalagi Közösségi Házba és különböző városi helyszínekre várjuk az érdeklődőket. Kérjük, figyeljék hirdetéseinket! További információk: www.vmh.hu Bicskei Éva igazgató, FKKK

Augusztus 20 miatt változik az adóhivatal ügyfélfogadása a fővárosban és Pest megyében.

Olvasson tovább...

Kétes eredetű számlázóprogram, csaknem 148 millió forint bevétel eltitkolás és 71 millió forint jogosulatlan költségelszámolás. Ezekre a jogsértésekre bukkant a NAV Dél-budapesti Adóigazgatósága egy józsefvárosi székhelyű vállalkozás adóellenőrzésekor.

Olvasson tovább...

A termőföldről szóló 1994. évi LV. törvény és a földhasználati nyilvántartás részletes szabályairól szóló 356/2007 (XII. 23.) Korm. rendelet változása következtében valamennyi ingatlanügyi hatóságnál (továbbiakban: járási földhivatalnál) regisztrált földhasználó köteles bejelenteni:

Olvasson tovább...

Tájékoztatom, hogy Dunakeszi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa 2013. június 20-án 11:30 órai kezdettel ülést tart Helyszín: Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatal (2120 Dunakeszi, Fő út 25.) Emeleti kistanácskozó

Olvasson tovább...

2013. Június 30. vasárnap
PROGRAM KIÁLLÍTÓK
10:00: Megnyitó: Borka Gyula a Bory-vár alapítvány kuratóriumának elnöke,
Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Herczog Edit Európai Parlamenti Képviselő
Konferál: Nyeste Attila és Kozma Ágnes újságíró
10:15: Laguna Kulturális és Táncsport Egyesület versenytánc bemutató
10:30: „Cosplay" jelmezbemutató

Olvasson tovább...

Igény is, szükség is van az internetes kereskedelem fokozott ellenőrzésére. A tisztességesen adózó web kereskedők részéről jogos igényként, az adóhatóság részéről - a negatív tapasztalatok miatt - szükséges feladatként merül fel az e-kereskedelem fokozott ellenőrzése.

Olvasson tovább...