Rév u. 60. szám előtti útlezárás (DMRV)
Rév u. 60. szám előtti útlezárás (DMRV)
2023.10.09.

Tisztelt Lakosság!

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (a továbbiakban DMRV Zrt.) tájékoztatása alapján elodázhatatlan szükség van Fót városának ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő, Dunakeszi irányából érkező 600 mm átmérőjű nyomóvezeték műszaki meghibásodásának javítására.

A hálózati probléma Fót, Rév utca 60. szám előtti közút felülete alatt 4 méteres mélységben alakult ki, melynek javítása érdekében sajnos teljes útzár alkalmazására lesz szükség.

A javítási munkákat a DMRV Zrt. tájékoztatása szerint 2023. október 10-én 8:00-kor kezdik, azaz ettől az időponttól kezdődik az útlezárás, melyet a Szolgáltató tájékoztatása szerint a lehető leggyorsabb munkavégzés és helyreállítás esetén is csak egy hét múlva tudják majd visszaadni a forgalom számára.

Kerülni a Március 15-e utcán, illetve a Madách Imre utcán lesz lehetőség.

Kérem a lakosság megértését, és a teljes útlezárás figyelembevételét a tervezett közlekedési útvonal kiválasztásában a javítással érintett időszakban.

Az ivóvízszolgáltatás zavartalan működését a DMRV Zrt. igyekszik fenntartani a javítás idején is. Köszönettel: Fóti Közös Önkormányzati Hivatal


Facebook