Tájékoztató szennyvízbekötési eljárás lépéseiről
Tájékoztató szennyvízbekötési eljárás lépéseiről
2020.12.17.

TÁJÉKOZTATÓ

„Fót Város szennyvízelvezetésének fejlesztése” c., ÉMO 7. (KEHOP-2.2.2-15-2016-00081 sz. projekt) projektelemének megvalósítása során

a szennyvízbekötési eljárás lépéseiről

Érintett utcák:

Agárdy, Akácos, Árvácska, Budai Nagy Antal, Búzavirág, Cser, Cseresznyés, Fáy sétány, Fenyő, Fűzfa, Hársfa, I. Zugló, Jegenye, Juhar, Kökény, Lepke, Levendula, Meggyes, Moha, Muskátli, Nyárfa, Páfrány, Pipacs, Rózsa, Szegfű, V. Zugló, Vadvirág, Viola.

Tisztelt Felhasználó!

  1. A szennyvízbekötési eljárás lépései:
  1. Minden érintett lakos címre és névre szóló tájékoztató levelet kapott postán a szennyvízbekötési eljárásról a DMRV Zrt-től.
  2. A DMRV Zrt. a felhasználó, vagy a nevében eljáró tervező által benyújtott kivitelezési terv alapján engedélyezi majd a szennyvízcsatornára való rákötést.
  3. A házi csatornarendszer építésének időpontját a DMRV Zrt. Balparti Üzemvezetőségének  előzetesen 5 munkanappal be kell jelenteni helyszíni szemlére és üzembe helyezésre az alábbi módon:

A DMRV Zrt. az engedélyezést követően postai úton egy szennyvíz bekötési kartont küld vissza, benne egy tájékoztatóval a hálózati ellenőrrel való időpont egyeztetésről!

CSAK AZ ENGEDÉLYEZÉST KÖVETŐEN kell időpontot egyeztetni a hálózati ellenőrrel a helyszíni szemlére és az üzembe helyezésre: Schmidt Martin 06-20/344-8416.

  • Az elkészült házi csatornarendszer a DMRV Zrt. helyszíni szemléje és az üzembe helyezése előtt nem vehető használatba. Az üzembe helyezés feltétele a Szolgáltatási Szerződés megkötése. A bekötőcsatorna üzembe helyezése helyszíni szemle során történik, a szemle díját a helyszínen, számla ellenében készpénzben kell kifizetni.
  1. Felhívjuk figyelmüket, hogy az illegális rákötések bejelentése nem mentesít a szennyvízbekötési eljárás során  szükséges
  2. terv elkészítése és benyújtása a DMRV Zrt részére,
  3. terv engedélyezését követő helyszíni szemle és üzembehelyezési tevékenységek megtétele alól!

         Köszönjük együttműködését!

DMRV Zrt.


Facebook