<strong>Forgalmirend-változás bevezetése 2023.08.01-től!</strong>
Forgalmirend-változás bevezetése 2023.08.01-től!
2023.07.19.

Tisztelt Fóti Lakosok!

Fót, Alagi utca alsó, a Németh Kálmán utca és a Rév utca közötti szakaszán rendszeresen kialakuló forgalmi problémák megoldására Fót Város Önkormányzata úgy döntött, hogy közútkezelői jogának alkalmazásával ezen az útszakaszon egyirányú közlekedést vezet be, ami a Rév utca irányába tart. A közutak egyirányúsítása hatásaként fellépő forgalmi helyzet megoldására a legközelebbi utca ellenkező irányú egyirányúsítására is szükség van. Ennek megteremtése érdekében a Kazinczy Ferenc utca Rév utca – Németh Kálmán utca közti szakaszát is egyirányúsítani kellett, így ez a közútszakasz a Németh Kálmán utca felé lesz egyirányú.

Az egyirányúsítás miatt megváltozó forgalmi rendet 2023. augusztus 1-étől kívánjuk bevezetni. A kialakuló új forgalmi rendet a mellékelt térképvázlat tartalmazza, az újonnan kihelyezésre kerülő KRESZ táblák bemutatásával.

Az egyirányúsítás érinti a helyi buszjárat Dunakesziről visszatérő útvonalát is. A közösségi busz a Kisalagi temetőt követően a Kazinczy Ferenc utcán tudja megközelíteni a Németh Kálmán utcát, ezért a busz megállóját a Kazinczy utcán, a Németh Kálmán utca közvetlen közelében alakítjuk ki.

A két utca forgalmi rendjének módosítására az ott élők és közlekedők javára és érdekében került sor.

Tisztelettel:

Fót Város Önkormányzata


Facebook