Nyári szünidei étkezés
Nyári szünidei étkezés
2024.06.10.

Tisztelt Lakosok!

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/c.§ (1) bekezdése a) pontja értelmében szünidei gyermekétkeztetés keretében Fót Város Önkormányzata a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a tavaszi, nyári, őszi és téli szünetben.

Fót Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntése értelmében a nyári szünidei étkeztetést a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére is biztosítja.

A formanyomtatvány elérhető a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálati irodájában, valamint Fót Város Önkormányzat honlapján www.fot.hu. A nyomtatvány kitöltésében a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai segítséget nyújtanak.

Felhívom a figyelmüket, hogy a kitöltött formanyomtatványokat 2024. június 21-ig nyújthatják be a Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, illetve megküldhetik markosne.ella@fot.hu e-mailcímre.

A nyári szünidei étkezés időpontjai: 2024. július 01. és 2024. augusztus 31.

Kiosztási helyszín: Központi Konyha (Buszforduló) – 2151 Fót, Szent Benedek u. 9-11.

Az elvitel időpontja: 9:30 – 10:30 óra között.

Az óvodába járó kisgyermekek esetében az ebéd elvitelének helyszíne az az Óvoda, amelyik az ügyeletet tartja!

Fót, 2024. május 15.

     dr. Mihályi Zsolt Apor s. k.
          jegyző

Letölthető dokumentumok:


Facebook