Integrált Településfejlesztési Stratégia partnerségi véleményezése
Integrált Településfejlesztési Stratégia partnerségi véleményezése
2022.10.27.

Tájékoztató a Településfejlesztési Koncepció és az Integrált Településfejlesztési Stratégia tervezetének véleményezéséről

Fót Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy Fót Város polgármesterének 252/2020. (XI.30.) számú határozata alapján kapott felhatalmazás és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet előírásai alapján elkészült a 2021-2035 közötti időszakra vonatkozó új Településfejlesztési Koncepció és a 2021-2027 közötti időszakra vonatkozó új Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) munkaközi, véleményezésre szánt változata.

Az elkészült településfejlesztési dokumentumok elfogadását megelőzően partnerségi véleményezésre biztosítunk lehetőséget a felmerülő vélemények, javaslatok széleskörű megismerése és beépítése érdekében. A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és a 33/2017. (X.26.) számú önkormányzati rendelet rendelkezései alapján 2022.11.10-én 15:00 lakossági fórumot tartunk (Vörösmarty Művelődési Központ 2151 Fót, Vörösmarty tér 3.) . Javaslataikat és észrevételeiket megtehetik szóban a lakossági fórumon, vagy írásban az alábbiak szerint.

Véleményezendő dokumentumok (kattintva elérhetőek a dokumentumok) :

– Településfejlesztési Koncepció

– Integrált Településfejlesztési Stratégia

Kérem, hogy fóti lakosként, itt működő civilként, egyházi és gazdálkodó szervezet képviselőjeként Ön is tegye meg az említett dokumentumokkal kapcsolatos javaslatait, észrevételeit, véleményét (név és cím megadása mellett) legkésőbb 2022. november 25-ig elektronikusan a forum@fot.hu  e-mail címre vagy Hivatali Kapun/Cégkapun keresztül a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal részére.

További kapcsolódó dokumentumok (kattintva elérhetőek a dokumentumok):

– Megalapozó Vizsgálat

– Tájékoztatás a partnerségi folyamatokról

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tisztelettel:

Dr. Vass György

polgármester

                                                                                           


Facebook