Csőtörés a Kossuth Lajos utca- Eötvös Lóránd utca, vízkorlátozás várható 2023.03.14 -én
Csőtörés a Kossuth Lajos utca- Eötvös Lóránd utca, vízkorlátozás várható 2023.03.14 -én
2023.03.09.

Tisztelt fóti lakosok!

Az Eötvös Lóránd utca elején a Kossuth Lajos utca mellett műszaki meghibásodás történt a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (a továbbiakban: DMRV Zrt.) által üzemetetett gerinchálózat szakaszon március 3-ról 4-ére virradó hajnalon. A Víziközmű szolgáltató személyzete a közvetlen vízkiömlést akkor ideiglenesen megszüntette, de a végleges javításhoz ennél jelentősebb munkavégzésre lesz szükség.

A helyreállítási munkákat a DMRV Zrt. munkatársai várhatóan március 14-én reggel kezdik és szeretnék 16óráig befejezni. A munkavégzés biztonságának biztosítása érdekében az Eötvös Lóránd utca teljes területe lezárásra kerül a Kossuth Lajos utcai behajtónál. Az utca forgalma a Deák Ferenc utca felől lesz lehetséges a lezárás végéig. Ez idő alatt felfüggesztésre kerül az Eötvös Lóránd utcán érvényben lévő egyirányú közlekedés előírása.

A vízhálózat javítása idején az ivóvízszolgáltatás ideiglenesen szünetelni fog. Az elzárt gerinchálózat körzetéhez tartozó, az elzárással érintett lakosság címre szóló tájékoztatást kap a DMRV Zrt-től az ivóvíz-szolgáltatás felfüggesztéséről és annak várható időtartamáról.

A vízszolgáltatás időszakos szüneteltetése várhatóan érinti majd a Szeberényi u. 1. szám alatt üzemelő Fóti Római Katolikus Egyházközség Gondviselés Óvodáját is. Az Óvoda vízellátását az adott időszakban a DMRV Zrt. kiemelten kezeli és alkalmas műszaki megoldással hidalja át.

A hibaelhárítás miatt felbontott úttest helyreállítása várhatóan március 17-én fejeződik be.

Kérem a lakosság megértését a hibaelhárítás végleges lezárultáig.

Köszönettel: Fót Város Önkormányzata.


Facebook